LED Fountain, 4 culori Intex (28089)

28089
789.00
лей
Un atomizor LED multicolor va crea un spectacol de lumini incredibil de frumos seara. Apa pulverizată de cascadă va fi iluminată de o cascadă de lumini de patru culori: alb, roșu, albastru și verde.

Hidrogeneratorul încorporat va furniza energie iluminatului LED (fără baterii, fără conectarea la rețea). Electricitatea necesara este generata de un hidrogenerator sub actiunea debitului de apa care vine de la pompa.

Potrivit pentru toate piscinele cu cadru rotund sau dreptunghiular cu cadru metalic (această limitare se datorează tipului de atașare pe marginea piscinei, este necesar un suport suplimentar pentru instalarea pe piscine gonflabile). Pentru funcționarea dispozitivului, este necesar să aveți o pompă de filtru lângă piscină cu o capacitate de 3785 până la 11355 l / h. Setul include un adaptor, astfel încât să fie posibil să conectați nu numai un furtun cu diametrul de 38 mm cu o racord filetat, ci și un furtun cu un diametru de 32 mm pe cleme.

Potrivit pentru piscinele „Intex” și pentru piscinele altor producători cu o structură de cadru rigid.
Necesită o pompă de filtru cu o capacitate de 3785 până la 11355 l/h.
Conexiune furtunuri 38 mm cu racord filetat.
Adaptor A pentru conectarea furtunurilor de 32 mm cu cleme.

Caracteristicile produsului
• Iluminare de fundal în 4 culori vibrante: alb, roșu, albastru și verde
• Generator hidroelectric incorporat pentru iluminare cu LED (alimentat la retea)
• Potrivit pentru piscine cu cadru rotund și dreptunghiular și piscine din seria Ultra Frame (nu este potrivit pentru piscinele din seriile Easy Set, Oval și Graphite)
• Necesită o pompă cu un debit de apă de 3785 până la 11355 litri pe oră
• Include adaptor pentru conectarea la furtunuri de 32 mm și 38 mm