Generator de clor (sistem de apă de mare) KRYSTAL CLEAR Intex (26662)

26662
1499.00
лей
Generator de clor Krystal Clear Saltwater System Intex 28662, model QS200 - nou pentru 2022.
In zona dispozitivelor de filtrare, aceasta noua pompa este solutia ideala pentru piscinele supraterane, optimizand costul si timpul de curatare a apei, rezultand o apa mai curata si mai proaspata fara a fi incarcata de mult clor. Sistemul inovator de apă sărată Krystal Clear care utilizează acest generator de clor combină o nouă tehnologie exclusivă în două faze pentru a igieniza apa piscinei.

În primul rând, o cantitate discretă de clor, care nu este periculoasă pentru înotători, se formează atunci când în apa din piscină se adaugă sare naturală (nu dăunătoare mediului), trecând prin celula electrolitică de titan în timpul procesului de filtrare. Rezultatul este apă proaspătă, curată, lipsită de duritatea și efectele substanțelor chimice pentru piscină.

Apoi, datorită procesului ECO (oxidare electrocatalitică), moleculele de apă sunt descompuse în agenți oxidanți foarte puternici capabili să distrugă microorganisme precum bacteriile și algele. Combinația dintre acești oxidanți și clorul natural are ca rezultat o sterilizare a piscinei mai eficientă și mai sigură din punct de vedere al sănătății.

Acest al doilea proces, care se regăsește doar în Sistemul de apă sărată Intex, oferă consumatorului un beneficiu important. Procedeul ECO este atât de eficient încât reduce prezența clorului cu aproximativ 60%: asta înseamnă că consumatorul nu numai că va beneficia mult de la generatorul de clor, dar, de asemenea, va putea înota într-o piscină cu mult mai puțin clor în interior.

Intex a combinat aceste două sisteme excelente într-un singur produs, oferind proprietarilor de piscine supraterane un produs accesibil, cu întreținere redusă, care va menține piscinele înotătorilor curate, sigure și confortabile. Ambele sisteme de salubrizare sunt controlate automat de un cronometru de 24 de ore.

Specificații:
  • Instalare în piscine cu un volum maxim de apă de 8.327 l.
  • Potrivit pentru piscine mici dreptunghiulare sau rotunde de până la 3,66 m.
  • Panou de control ușor accesibil cu afișaj și butoane.
  • Cronometru 24 de ore.
  • Ciclu de autocurățare 1 mod de 10 ore.
  • Conectare la o rețea de domiciliu de 220 V.
  • Necesită o pompă de filtru cu o capacitate de la 1136 la 3785 l/h.
  • Cantitatea de clor eliberată este de 2 g/oră.
  • Set: furtun Ø32 mm, instructiuni.