Kit de curățare a piscinei Intex (28002)

28002
599.00
лей
Piscinele instalate într-o zonă privată trebuie curățate în mod regulat de particulele care se acumulează acolo. V-ați săturat de curățarea piscinei care consumă mult timp? Pentru aceasta, sunt oferite accesorii speciale pentru piscinele Intex, printre care kiturile de curățare a piscinelor Intex 28002 sunt foarte populare.

Datorită setului nostru universal de curățare a piscinei Intex 28002, curățarea piscinei se va transforma într-o plăcere! Setul complet include o plasa care este conceputa pentru a curata suprafata apei piscinei, precum si o duza speciala - un aspirator care curata suprafata sub apa. Duzele sunt montate pe un mâner din aluminiu, care este suficient de lung chiar și pentru piscine mari.

Principiul de funcționare al aspiratorului este foarte simplu - este conectat la un furtun de grădină, toată murdăria se ridică de jos cu presiunea apei, iar aspiratorul, la rândul său, curăță apa, determinând murdăria să se depună. într-o pungă specială.

Setul include un maner telescopic usor din aluminiu a carui lungime este de 239 cm.Vine cu doua atasamente. O duză de vid cu un sac pentru colectarea murdăriei este conectată la un furtun de grădină.

Datorită presiunii apei create, murdăria depusă este filtrată într-o pungă reutilizabilă. O plasă polimerică cu ochiuri fine este folosită pentru a colecta resturile de la suprafața apei.