Umplutură pentru filtru, nisip de sticlă Intex 25 kg (29058)

29058
499.00
лей
Nisipul de sticla este considerat unul dintre cele mai bune materiale de umplutură pentru elementele filtrante pentru purificarea mecanică a apei. Producătorii piscinelor INTEX insistă că sticla fin zdrobită asigură o purificare mai bună a apei decât nisipul.

Avantajele nisipului de sticlă Intex față de nisipul de cuarț:

  1. Eficienţă. Elementul filtrant din sticlă reține cu 30% mai multă murdărie decât nisipul. Acest lucru, la rândul său, ajută la reducerea costurilor și timpului asociat cu spălarea în contra și tratarea chimică a apei.
  2. Ecologic. Umplutura de sticlă este mai puțin sensibilă la resturile biologice. Datorită structurii netede, contaminanții nu se acumulează pe suprafața particulelor de sticlă. Nu promovează formarea de mușchi și ciuperci și, de asemenea, nu creează un mediu favorabil pentru bacteriile patogene.
  3. Economic. Datorită densității mai mici, este necesar mai puțin element de filtrare din sticlă pentru umplerea filtrului decât nisipul. Economiile sunt de 20%. Durată lungă de viață. Umplutura de sticla nu isi pierde proprietatile in timp. Sticla nu se lipește și nu formează canale în interiorul filtrului, spre deosebire de nisip.
  4. Universal. Umplutura de sticla este potrivita atat pentru piscine private cat si publice, precum si pentru apa dulce, apa de fantana si apa de mare.
Dimensiuni ambalaj, cm: 50x33x10
Greutate, kg: 25