Pompă cu filtru de nisip cu generator de clor Intex 7900 l/h (26676)

26676
8699.00
лей
8800.00
лей
Pompa cu filtru de nisip cu generator de clor Intex 26676 îți permite să obții apă de mare reală în piscina ta, purificând, dezinfectând și dedurizând apa. Pompa de filtrare este folosită pentru purificarea mecanică a apei prin filtrarea acesteia printr-un recipient cu nisip. Și datorită utilizării sării obișnuite de masă, generatorul de clor Intex simplifică foarte mult întreținerea piscinei și te scutește de nevoia de a folosi diverse substanțe chimice și asigură, de asemenea, puritatea și transparența apei, care nu irită pielea și ochi.

Recomandat pentru piscine de până la 32200 litri.
Ca element de filtrare se folosește nisip Intex special cernut cuarț sau sticlă . Cerințe pentru nisip: dimensiunea particulelor de la 0,45 la 0,85 mm, coeficient de uniformitate nu mai mic de 1,75.

Clogeneratorul necesită sare de masă (achiziționată separat).

Principiul de funcționare al sistemului de curățare:
Apa în procesul de filtrare printr-un recipient cu nisip este curățată de mici particule de resturi și, după curățarea mecanică, intră în generatorul de clor.
Când apa trece prin generatorul de clor înapoi în piscină, ionii de clor sunt eliberați din sare în timpul reacției de electroliză, care dezinfectează rapid, fiabil și sigur apa. Când utilizați un filtru de nisip cu generator de clor încorporat, apa din piscină devine curată și transparentă, inodoră și absolut sigură pentru piele și membranele mucoase ale ochilor.

Caracteristici:
Productivitate pompei de filtrare: 6000 litri/oră.
Diametrul gaurii pentru racordarea furtunurilor: 38 mm.
Producția de clor: 7 grame/oră.
Cronometru pentru 24 de ore.
Diametru recipient cu nisip: 36 cm.
Capacitate pentru nisip: cuarț 35 kg sau sticlă 25 kg.
Tensiune: 220V.
Greutate: 24,8 kg.
Recomandat pentru piscine de până la 32200 litri.
Ușurință în exploatare, înlocuirea nisipului este necesară la fiecare câțiva ani.
Purifică, dezinfectează, înmoaie apa din piscina dvs., vă ajută să faceți față algelor și bacteriilor.

Setul include:
pompa cu filtru nisip cu generator de clor;
furtunuri ondulate pentru conectare;
manual.

Atenţie! Din 2017, setul nu include conectori de 32 mm cu duze de ieșire și plasă   nu numai  adaptoare pentru furtunuri, ci și conectori plasă (articolele 10121 și 10120), care sunt furnizate cu pompe cu cartuș (28602,# nbsp;28604, 28638). Dacă nu ați avut până acum o pompă cu cartuș, nu veți putea conecta cutia de nisip fără acești conectori! Vă recomandăm în acest caz să achiziționați cea mai ieftină pompă art. 28602 pentru a obține componentele necesare de la acesta.

Principalul avantaj al filtrului pompei de nisip:   în procesul de curățare a piscinei, la spălarea pereților și a fundului, când cantitatea maximă de sedimente intră în filtru, nu va trebui să clătiți cartusele de reziduuri la fiecare 15 minute sau schimbați-le, așa cum este cazul pompelor cu filtru cu cartuș! Și se mai crede că gradul de purificare a apei de impurități mecanice printr-un filtru de nisip pentru piscine este puțin mai bun decât cel al pompelor cu elemente filtrante din hârtie.
Utilizarea unui generator de clor este sigură pentru piele și membranele mucoase ale ochilor. Pompa are 6 moduri de funcționare și un cronometru încorporat de 24 de ore, este conectată la deschiderile standard ale piscinei folosind două furtunuri ondulate.

Nisipul pentru pompa de filtru se achizitioneaza separat: nisip de cuart (art. GRD-25) sau nisip de sticla (art. 29058) vi se potriveste.

Greutate: 30,8 kg
Lungime ambalaj: 0,96 m
Lățimea ambalajului: 0,49 m
Înălțimea ambalajului: 0,49 m
Volumul ambalaj: 0,2285 mc